Alegeri PSD Buzau-11
Decizie surprinzătoare a deputatului PSD de Buzău, Marian Ghiveciu. Acesta și-a înaintat demisia din funcția de deputat în care a fost ales în anul 2008, el fiind la al doilea mandat.

”Da, e adevărat că mi-am dat demisia. Sunt mai multe motive. Pe de o parte, că nu am reușit să implementez unele proiecte care sunt foarte necesare în special în mediul rural, faptul că nu întotdeauna nu am reușit să ne punem de acord cu membrii Guvernului pentru legislația în acest sens. În plus, la Buzău în PSD am avut o conferință de alegeri care m-a nemulțumit”, a declarat Marian Ghiveciu pentru Observatorul Buzoian.
Parlamentarul a adăugat că nu vrea să plece la alt partid, așa cum se zvonește că s-ar duce la UNPR, că are de gând să renunțe definitiv la politică.
”Nu sunt trădător, nu vreau să plec la alt partid, renunț să fac politică, sper ca în societatea civilă cu specialiști să reușim să convingem Guvernul să ne ocupăm mai mult de agricultură. Acum sunt simplu membru de partid, însă voi pleca din PSD, nu mai vreau să fac politică. Nu mă mai interesează am crezut că va fi altfel”, a mai spus Ghiveciu.
De-acum fostul parlamentar de Buzău, Marian Ghiveciu, a adăugat că marea sa nemulțumire este aceea că mai marii de la București nu fac nimic pentru a sprijini agricultura și pe agricultori:”agricultura este printre singurele domenii care poate aduce crestere economică, nu i se acordă însă o atenție pe măsură, și în ce privește subvențiile și impozitul pe produsul agricol, toată legislația”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.