Artiștii buzoieni și-au unit forțele, marți seară, într-un concert caritabil pentru a-l ajuta pe David Perțea, băiețelul de trei ani diagnosticat recent cu limfohistiocitoză hemofagocitară, care are nevoie urgentă de o sumă consistentă de bani pentru a urma un tratament în străinătate care să îi redea speranța și șansa la viață.
Pe scena Sălii Mari a Consiliului Județean au evoluat pentru David Corul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, grupul de copii Steluțele, Cătălin Andrei, Mirela Ursache, trupa Blue Motors dar și alți artiști care au dorit ca prin prestația lor să întindă o mână de ajutor familiei greu încercate. Chiar dacă sala nu a fost nici pe jumătate plină, cei prezenți au arătat că le pasă și au donat bani pentru ca micuțul David Perțea să își poată permite tratamentul extrem de costisitor. La final, organizatorii au anunțat că au strâns aproape 5.000 de lei, sumă importantă dar insuficientă pentru rezolvarea problemelor micuțului David Perțea.
Tratamentul pe care micuțul trebuie să îl urmeze constă în proceduri de lungă durată, dureroase și foarte scumpe, iar salvarea ar putea fi un transplant de celule stem. Familia nu are banii necesari așa că ORICE AJUTOR E BINEVENIT !
Pentru cei care vor să îi ofere lui David o șansă la viață se pot face donații în contul în lei deschis la BRD pe numele Lucaci Emilia Maria:

RO53BRDE240SV93181952400

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.