Perchezitii-3

UPDATE: Polițiștii au dus la audieri la IPJ Prahova o singură persoană din Buzău despre care se bănuiește că ar avea legătură cu o serie de înșelăciuni prin metoda ”accidentul”.

20 de percheziții au loc miercuri dimineață în mai multe județe între care se află și Buzăul, descinderile având loc la persoane bănuite de şantaj şi înşelăciuni prin metoda „accidentul”.
Potrivit IGPR, sunt angrenați în perchezițiile de miercuri dimineață 110 poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, investigare a fraudelor şi criminalişti, împreună cu 60 de luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova, I.P.J. Galaţi, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila, I.P.J. Constanţa, I.P.J. Călăraşi, I.P.J. Dâmboviţa şi I.P.J. Iaşi, efectuează 20 de percheziţii în judeţele Prahova, Galaţi, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa şi Iaşi.
Dintre cele 20 de percheziţii, 5 sunt efectuate în 3 penitenciare din judeţele Galaţi, Iaşi şi Dâmboviţa.
Percheziţiile se efectuează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, la persoane bănuite de şantaj şi înşelăciuni prin metoda „accidentul”, prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 200.000 de lei.
La sediul I.P.J. Prahova vor fi conduse 16 de persoane, pentru audieri.
Activităţile vizează depistarea persoanelor implicate, care au acţionat în perioada august – decembrie a.c., precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.
Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul specialiştilor din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.