Undercover Dragobete-15
Liderul trupei buzoiene UNDERCOVER, Marian TAHAMATA Ionescu, face un apel către buzoienii cu dare de mână să sprijine organizarea unui concert nemaifăcut până acum, cu toate trupele buzoiene ale momentului pe aceeași scenă. Evenimentul ar putea avea loc în luna noiembrie, când pe scena de la Cafeneaua Artiștilor ar putea urca nu mai puțin de 6 trupe care activează în acest moment la Buzău.
Pentru ca ideea sa se concretizeze, Tahamata a postat un mesaj pe Facebook, care speră să fie văzut de cine trebuie și să găsească banii necesari realizării proiectului, mai ales că suma nu este atât de mare încât să nu poată fi strânsă în timpul rămas până la eveniment.
„Marturisesc că mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc să postez acest mesaj, dar am zis că până la urmă merită să încerc.
În a două parte a lunii noiembrie, intenţionez să organizez împreună cu prietenul Florin Artene(iniţiatorul proiectului) şi cu sprijinul Cafenelei Artiştilor, un spectacol care să reunească toate trupele ce activează în Buzău la această oră. Nu mai puţin de 6 la număr: Blue Motors, Undercover, Jasp, SG Project, Targets şi Simbol.
De multă vreme nu au mai existat, în acelaşi moment, 6 formaţii în urbea Buzăului, motiv pentru care am zis că, ar merită să înregistrăm şi un DVD, care să se apropie cât mai mult de standardele actuale de imagine şi mai ales de sunet. Producţia acestui show, inclusiv a DVD-ului costă undeva în jurul cifrei de 7.500 lei. Am rugămintea, către cei care pot şi vor să sprijine, indiferent de mărimea ajutorului, acest demers, să îmi dea un semn”, scrie Marian TAHAMATA Ionescu în postarea publicată pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.