O asistentă din secția de Pediatrie a Spitalului Județean a fost călcată, luni, de tren, în Gara Buzău. Accidentul a avut loc la orele dimineții, în jurul orei 7.40, când Mariana Galeș de 53 de ani se îndrepta de la serviciu spre casă, la Săhăteni. Făcea naveta de ani buni însă niciodată nu i s-a întâmplat ceva pe calea ferată.
Ceasul rău a făcut ca luni femeia să fie surprinsă în timp ce traversa linia de cale ferată și doar o minune a făcut ca ea să mai scape cu viață.
Asistenta a fost lovită de tamponul locomotivei și a fost aruncată pe calea ferată. Geaca groasă cu care era îmbrăcată și șansa au făcut ca femeia să nu fie retezată de tren. Asistenta a avut zile, dar a fost rănită la cap, la picioare și la abdomen.
Imediat, asistenta de la Pediatrie a fost dusă cu salvarea la Spitalul Județean, unde medicii au stabilizat-o. I-au cusut rănile după care au decis să o trasfere la București.
Mariana Galeș a fost dusă de urgență, cu politraumatisme prin accident feroviar, la Spitalul dr. Alexandru Obregia, unde, din păcate, va avea de parcurs o cale destul de lungă până la vindecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.