Panică, luni după amiază, pe drumul județean care face legătura între Smeeni și Brădeanu. O autoutilitară plină cu lemne, la volanul căreia se afla o femeie, a luat foc din senin, la motor, și doar o minune a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie.
Potrivit smeeni. com, incendiul a izbucnit în timpul mersului. La volanul camionetei se afla o femeie din Nehoiu, care transporta lemne la o biserică din Brădeanu.
Când și-a dat seama ce se întâmplă, șoferița a tras pe dreapta și a ieșit din mașina cuprinsă de foc. În ajutor i-au sărit câțiva participanți la trafic dar și angajați ai Primăriei Smeeni, care au descărcat lemnele din mașină. Apoi, la fața locului au sosit și pompierii, care au lichidat și stins incendiul înainte de a se extinde.
Din cauza incidentului, traficul pe șoseaua județeană dintre Smeeni și Brădeanu a fost întrerupt câteva zeci de minute. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Șoferița s-a ales însă cu o sperietură zdravănă după cele ce i s-au întâmplat.

1 COMENTARIU

  1. […] Panică, luni după amiază, pe drumul județean care face legătura între Smeeni și Brădeanu. O autoutilitară plină cu lemne, la volanul căreia se afla o femeie, a fost foc din senin, la motor, și doar o minune a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie. Potrivit smeeni. com, incendiul a izbucnit în timpul mersului. La volanul camionetei se afla o femeie din Nehoiu, care transporta lemne la o biserică din Brădeanu. Când și-a dat seama ce se întâmplă, șoferița a tras pe dreapta și a ieșit din mașina cuprinsă de foc. În ajutor i-au sărit câțiva participanți Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.