Festivalul Național de Chitară Clasică se va desfășura în acest an la Buzău. Evenimentul care este programat în perioada 22-23 aprilie va fi găzduit de Centrul Cultural Alexandru Marghiloman. Festivalul se va organiza pe patru categorii de grupe cu vârste cuprinse între 7 și 25 de ani, după cum urmează:

Categoria A: Cuprinde copiii născuți după data de 1.1.2005; la această categorie programul de concurs va fi liber și va avea durata de max. 5 minute.
Categoria B: Cuprinde copiii născuți după data de 1.1.2002; la această categorie programul de concurs va fi liber și va avea durata de max. 7 minute.
Categoria C: Cuprinde copiii născuți după data de 1.1.1999; la această categorie programul de concurs va cuprinde lucrări din epoci creatoare diferite și va avea durata de max. 10 minute.
Categoria D: Cuprinde tinerii născuți după data de 1.1.1990; la această categorie programul de concurs va cuprinde lucrari din epoci creatoare diferite și va avea durata de max. 15 minute.

Înscrierile în festival se vor face începând cu 15 martie 2016 și se vor încheia în data de 15 aprilie, candidații trebuind să completeze o fișă de înscriere care să cuprindă numele și prenumele, data și locul nașterii, numele profesorului coordonator și al școlii de proveniență și categoria la care dorește să participe fiecare în parte. Candidații pot opta pentru o singură categorie de vârstă, cea din care fac parte sau pentru cea superioară. Ordinea intrării în concurs va fi cea alfabetică iar juriul va evolua execuția tehnică, interpretarea artistică și personalitatea interpretativă a concurentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.