Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a fost reales în funcția de secretar al Camerei Deputaților. Ciolacu nu este străin de ce înseamnă mandatul de secretar întrucât este pentru a treia oară în această funcție. Alegerile au avut loc luni, când deputații s-au reîntors la lucru din vacanța parlamentară.

Marcel CIOLACU

”Astăzi a început o nouă sesiune ordinară parlamentară, prima din 2016, în a cărei deschidere s-a intonat imnul naţional al României. Lucrările în plen au debutat cu alegerea membrilor Biroului Permanent, respectiv a vicepreşedinţilor, secretarilor şi a chestorilor Camerei Deputaţilor.
Mulțumesc, și pe această cale, colegilor care m-au votat din nou pentru funcția de secretar al Camerei Deputaților!”, a scris pe contul său de facebook parlamentarul de Buzău, Marcel Ciolacu.

Pe același cont de pe rețeaua de socializare pe care Ciolacu ține în permanență legătura cu aleșii săi, deputatul a vorbit și despre ce își dorește la început de sesiune parlamentară, menționând din nou ideea că oameni tineri vor fi sprijiniți la alegerile care ne bat la ușă.

”Avem un an electoral plin în față, așa că îmi doresc să progresăm, să promovăm și candidați tineri, care și-au confirmat deja valoarea, iar împreună să câștigăm alegerile!”, a conchis Marcel Ciolacu.

La începutul acestui an, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a abordat subiectul oamenilor tineri și capabili, a celor neatinși de păcat în politică, stârnind reacții dintre cele mai diverse în sânul formațiunii social democrate.

”2016 (..) Este anul reașezării eșichierului politic, al apariției de figuri noi, sper eu în mare parte tineri și cu experiențe cât mai diverse. Este anul în care partidele nu-și mai permit să experimenteze, mai ales în prag de alegeri locale și parlamentare.

Vreau ca alegerile locale să îi scoată în față pe oamenii cu realizări profesionale reale, pentru că ei sunt cei ce trebuie să se implice. Doar astfel comunitățile noastre se pot dezvolta rapid. (…)

Alegerile parlamentare trebuie să aducă României un Parlament funcțional, credibil, restrâns și reprezentativ. PSD-ul are obligația de a promova, atât în Buzău cât și în restul țării, oameni tineri, dornici de muncă și cu experiențe pozitive în domeniile de activitate din care provin. Resetarea clasei politice nu se poate face decât prin deschiderea partidelor către promovarea de oameni noi, care să beneficieze de întregul sprijin al celor cu experiență politică vastă.(…)

Drept concluzie, îmi asum promovarea tinerilor mânați de dorința de a face ceva pentru societate, patrioți, credibili și cinstiți, cu experiență profesională relevantă și poftă de muncă în interesul românilor pe care îi vor reprezenta. Aceasta va fi prioritatea mea în anul 2016, în Organizația PSD Buzău. Nu mai avem voie să ratăm și acest început!”, spunea la început de an, liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.