Atac al primarului Constantin Boșcodeală la adresa liderului PDL Buzău, Cezar Preda, după ce liderul democrat liberal i-a solicitat edilului şef  să se implice pentru înlăturarea terasei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.
Săptămâna trecută, Cezar Preda îi cerea primarului Boșcodeală să repare greșeala făcută și să redea trotuarul buzoienilor: ”Îl rog pe domnul primar Boșcodeală să ia măsuri și să redea trotuarul buzoienilor, pentru că nu este bine ce a făcut și nu este corect. Am înțeles că acolo se întâlnește protipendada PSD-ului cu șampanii scumpe şi cu… E treaba lor și e dreptul lor dar pe mine mă interesează trotuarul”
În replică, primarul Constantin Boșcodeală spune că și-ar dori mai multe terase în zona respectivă:
” E dreptul lui pentru că e cetățean al municipiului însă după părerea mea, pe Bălcescu, trebuie să fie foarte multe terase pentru că este locul de promenadă și de distracție al buzoienilor. Ca oriunde, terasele trebuie să funcționeze pe trotuar. Una este terasa normală şi alta este terasa sezonieră. Mie imi pare rău că sunt doar atâtea. Traficul auto, terasele și toate acestea arată că un oraș trăiește. După părerea mea, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu este bine să fie terase, la fel cum mi-am dorit să fie și pe strada Cuza Vodă dar nu au funcționat și s-au retras din cauza pieței. Deci, foarte clar mă exprim pentru terase pe Bulevardul Nicolae Bălcescu”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală cu referire directă la cererea lui Preda.
Boșcodeală nu s-a limitat însă doar la acest răspuns și a comentat și propunerea legislativă a deputatului Cezar Preda privind interzicerea accesului tinerilor în unitățile de alimentație publică de duminică până joi după ora 21.00 catalogând-o drept un ”truc comunist”.
” Chestiunea legată de copii, să nu mai intre după ora 21.00 în bar și să nu mai bea astea nu sunt decât trucuri ieftine, comuniste și după părerea mea, educația pe care o primești acasă și anii de școală îți asigură bunul mers în viață”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Şi replicile nu s-au oprit aici. Boșcodeală a adus în discuție o altercație în care fiul deputatului Cezar Preda a fost implicat în urmă cu câțiva ani, chiar când se întorcea acasă, dimineaţa, de la discotecă: ”eu am trei băieți si cel mare a terminat Bacalaureatul cu 10 și mă bucur că astfel a ajuns în atenția presei și nu s-a înghiontit cu cineva cu picioarele într-un taxi.”
Atacurile dintre cei doi oameni politici au ca sursă de plecare rezulatele ultimelor sondaje făcute publice de primarul Constantin Boșcodeală, conform cărora diferența dintre el si Cezar Preda, aspirant la fotoliul de primar al municipiului, ar fi de 45 de procente. Rămâne de văzut acum dacă relaţiile dintre cei doi sunt aşa de încordate precum vor să să se vadă în conferinţele de presă….

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Constantin-BOSCODEALA1.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

3 COMENTARII

  1. Boşcodeală să spună că toate casele sale sunt de la cei cu terase. A venit şi vremea să dea socoteală.
    Să nu ne creadă proşti pe buzoieni. 16 ani nu a făcut nici un efort pentru oameni cistiţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.