Campania electorală este pe cale să se încheie iar reprezentanții partidelor politice par din ce în ce mai înverșunați. Afirmațiile vicepreședintelui Senatului Teodor Atanasiu făcute într-o emisiune la un post local de televiziune i-au stârnit pe social-democrați care au lansat un atac concertat la adresa liberalului parașutat candidat la Buzău.
Astfel, primarul Constantin Toma transmite pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat liberalului Teodor Atanasiu prin care îi spune că nu merită să reprezinte buzoienii în Parlament.

Nu aveam o explicaţie de ce multă lume vă spune nea TASE, domnule Teodor Atanasiu. Iertaţi-mă, dar cu un asemenea limbaj de birjar nu meritaţi să reprezentaţi buzoienii în Parlamentul României.
Niciodată!
Nu aveţi ce căuta în oraşul Buzău.
Dragi buzoieni, îmi cer eu scuze pentru limbajul de mahala folosit de “nea tase”.
Mai jos puteţi afla ce e capabil să spună :

La rândul său, Lucian Romașcanu, candidatul PSD pentru un fotoliu de senator vine cu o serie de dezvăluiri despre candidatul liberal care își dorește să devină senator de Buzău:

Dl. Teodor Atanasiu, PNL – etapa pe vorbe urâte
Din pacate, șirul aberațiilor dlui candidat din Cugir al PNL Tase Atanasiu continuă, în sfidarea adevărului și a bunului simț. După încercarea de a se valida în Buzău frecându-și puțin sacoul de soclul statuii lui Nicu Constantinescu, legendarul primar al Buzăului, iată că i-au venit și alte idei.
Ieri a produs niște acuze pe cât de false pe atât de grave la adresa unor candidați ai PSD iar apoi a ajuns cu discursul în toaletele de la țară pe care le pomenea acum ceva vreme. Legat de banii pentru subventionarea gigacaloriei s-a exprimat astfel: ”…domnul Toma, de unde ar fi adus ei bani, de la „mă-sa” de acasă?”
Haideți să facem o trecere în revistă a personajului Tase A; iarăși, la cererea dumnealui, căci dacă și-ar fi controlat exprimarea ar fi avut un weekend liniștit. Sigur, fără vreo victorie electorală, dar liniștit.
Deci:
a. Cand Tase A era șej la AVAS:
– Dorin Bisboacă, cumnat, era expert financiar la Direcția de Control
– Nicușor Mihai, fin, era director general în cadrul AVAS
– și Dorin și Nicușor erau membri în diverse CA-uri ale unor companii din subordinea AVAS
– Laura Atanasiu Bijboacă, soţie, angajat ASF
b. Cand Tase A era Ministrul Apărării (și după)
– Dorin Bisboacă, cumnat, era șef serviciu la APIA
– Nicușor Mihai, fin, director comercial ROMARM (din aceasta poziție a fost preluat ușor de DNA pentru abuz în serviciu)
NU cred, sincer, că buzoienii au un minim motiv să voteze asemenea oameni să-i reprezinte în Parlamentul României.
Mai multe și mai profunde în articolul atașat:
http://bit.ly/2haZZHj


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.