GALERIE FOTO: Târgul de Produse Tradiționale de Crăciun inaugurat, vineri seară, în curtea Muzeului Județean

0

Târgul de Produse Tradiționale de Crăciun organizat de autoritățile județene în curtea Muzeului Județean din Buzău și-a deschis porțile vineri după amiază în prezența câtorva sute de oameni veniți să vadă produsele tradiționale expuse de producători în căsuțele amplasate în curtea instituției de cultură.
Evenimentul care se va desfășura în curtea muzeului până spre final de an a fost deschis de președintele CJ, Petre Emanoil Neag și s-a bucurat de prezența unui numeros public dar și de șeful administrației municipale Constantin Toma.
În cuvântul rostit la deschiderea târgului, Petre Emanoil Neagu i-a invitat pe buzoieni să la manifestările organizate în cadrul târgului și le-a promis, în special celor mici, că pe data de 22 decembrie în curtea muzeului va poposi însuși Moș Crăciun cu daruri pentru toți copii cuminți.
„Astăzi am deschis oficial Târgul de Produse Tradiționale de Crăciun, este o premieră pentru Consiliul Județean și sper ca buzoienii să se bucure de acest târg și vrem să aducem o rază de lumină și un zâmbet pe buzele tuturor buzoienilor. Toți buzoienii sunt așteptați în perioada 9-22 decembrie să vină la acest târg unde copii vor avea parte de o mulțime de activități pentru ca în data de 22 decembrie Moș Crăciun să vină cu o mulțime de cadouri pentru toți copiii și cu un impresionant foc de artificii. De asemenea luăm în calcul prelungirea acestui târg până spre finalul anului”, a declarat Petre Emanoil Neagu la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.