UPDATE: Directorul Economic al Consiliului Județean, Liviu Ciolan, a explicat pentru Observatorul Buzoian cum au decurs „ostilitățile” cu oamenii legii în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când a fost oprit în trafic.

„Nu am fost oprit în trafic. Am fost urmărit până acasă, iar când am parcat masina în spatele blocului, un agent de la Poliția Rutieră mi-a cerut să suflu în Drager. Am suflat. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,32, mi-am recunoscut vina, am predat permisul, o să susțin examen peste 30 de zile. Nu a fost vorba de dosar penal, nu am consumat alcool, am ciocnit doar un pahar la un eveniment unde am fost invitat și aia a fost tot”

De menționat că vineri seară, Liviu Ciolan a participat la un eveniment organizat de Spitalul Județean Buzău, aflat sub tutela Consiliului Județean. Evenimentul a avut loc la restaurantul Grand din Buzău și a întrunit medicii din spital, dar și autorități locale.

 

 

Directorul economic al Consiliului Județean, Liviu Ciolan, a fost prins băut la volan în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ciolan a fost oprit în trafic de polițiștii de la Serviciul Rutier, în apropierea Bulevardului 1 Decembrie, pe Fundătura Grâușorului, în apropierea domiciliului său.

Liviu Ciolan a fost pus să sufle în fiolă, însă, inițial, i-ar fi refuzat pe oamenii legii, luând-o la pas spre casă. Numai că polițiștii nu s-au lăsat deloc înduplecați ori intimidați, ci l-au prins din urmă pe Ciolan și i-au cerut, din nou, să sufle în Drager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.