Dacă nu ar fi chiar el candidat pentru șefia Consiliului Județean, deputatul Cezar Preda, l-ar susține pe candidatul USL, Marian Cristinel Bîgiu, pentru președinția miniparlamentului județean. Așa a lăsat să se înțeleagă, ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, deputatul Cezar Preda, la rândul său candidat la președinția Consiliului Județean.
În cadrul aceleiași emisiuni, democrat liberalul buzoian a prezentat și argumentele pentru care actualul șef al Consiliului Județean nu ar mai trebui să ocupe această funcție.
„Nu susțin niciodată oamenii parșivi, care schimbă partidele și se folosesc de tot ce au pentru ei personal și pentru familiile lor care impun și induc anumite chestiuni” a declarat Cezar Preda, cu referire directă la actualul președinte al Consiliului Județean.
De criticile democrat-liberalului nu a scăpat nici primarul Constantin Boșcodeală pe care Preda îl consideră vinovat că a acceptat alăturarea sa de campania murdară pe care o duce Victor Mocanu.
„Nu îl fac vinovat pe Boșcodeală pentru ceea ce scrie acolo pe acele afișe și pentru această agresivitate. Îl consider vinovat doar că a acceptat această lipire forțată. Dacă venea unul la mine să îmi spună: am făcut un afiș cu dumneata în care scrie că îl susții pe ăla și nu îl susții pe celălalt. Păi, eu i-aș fi spus: băi, cum să scrii tu asta în numele meu? Păi, să vedeți că așa a zis tăticu, că poate îi păcălim pe buzoieni. Eu așa ceva nu am cum să susțin. Cel puțin, în ochii mei Bîgiu este un om care nu și-a părăsit partidul. Eu mă bat pe față cu unul de la USL, nu cu din ăștia care zic: ia să vedem unde e mai bine, să mergem acolo”, a încheiat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Actualul președinte al Consiliului Județean Buzău a trecut până acum prin mai multe partide. A fost membru în Partidului Conservator, Partidul Social Democrat, Partidul Democrat, a trecut din nou la Partidul Social Democrat, a încercat să candize din partea UNPR la președinția Consiliului Județean și până la urmă a ales să candideze independent susținut cumătrul său, Constantin Boșcodeală șef al Organizației Județene a PSD Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.