Pe măsură ce campania electorală se apropie de final se înmulțesc incidentele din mediul rural. După ce zilele trecute un bărbat din Zărnești, candidat pe lista de consilieri a PNL, a fost adus cu salvarea la spital după ce a fost bătut de un angajat al Primăriei, astăzi a venit rândul altui candidat să primească o corecție din partea unui alt angajat al aceleiași instituții, om al primarului din comună care este membru PSD. Și dacă luni seara cei doi consilieri au fost agresați în timp ce făceau campanie electorală, victima din această seară, un bărbat de 67 de ani, nu a avut altă vină decât aceea de a fi candidat pe lista de consilieri a PNL.
Motivul a fost suficient pentru ca angajatul Primăriei, un bărbat cu vreo 25 de ani mai tânăr, să coboare din mașina în care se afla și să-l atace pe liberalul de 67 de ani fix în momentul în care se îndrepta către un magazin din comună. În urma atacului, liberalul de 67 de ani a ajuns la spital cu arcada spartă și plin de sânge.
„Miercuri seara, în jurul orei 19.00, s-a primit un apel din partea unui bărbat care a fost lovit de un consătean în timp ce mergea la un magazin din comună. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului iar victima a depus plângere și s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă verificările pentru a se stabili cu exactitate motivele care au stat la baza conflictului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul șef Florina Crucianu.
Să sperăm că polițiștii își vor face datoria până la capăt și îi vor pedepsi pe huliganii care ajung să-și lovească semenii doar pentru că aceștia au alte simpatii politice. În ultimele zile se constată o înmulțire a acestor agresiuni în special în comunele unde social-democrații au organizații puternice și nu concep sub nici o formă conviețuirea alături de alte formațiuni politice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.