Începând cu 1 februarie șoferii buzoieni au o grijă în plus. Mașinile parcate la întâmplare pe locuri interzise sau care încurcă circulația vor fi ridicate și depozitate în curtea URBIS Serv iar pentru aceasta un șofer trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 600 de lei plus o amendă de aproape 300 de lei.
Decizia ridicării mașinilor parcate neregulamentar a fost luată de consilierii locali de câteva luni și tot atunci societatea URBIS Serv și-a achiziționat o autospecială folosită pentru ridicarea și transportul mașinilor parcate la întâmplare Până acum muncitorii de la societatea care va ridica mașinile s-au specializat însă de la 1 februarie municipalitatea a decis să aplice regulamentul aprobat și astfel acțiunea de ridicare a vehiculelor care staţionează neregulamentar pe domeniul public sau privat al Municipiului Buzău va demara în forță pentru decongestionarea străzilor dar și pentru a mai aduce ceva bani la buget.
Pentru a recupera un vehicul ridicat un șofer trebuie să scoată din buzunar minim 600 de lei. 300 lei pentru ridicare, 200 pentru transport și 100 lei pe ziua de depozitare. Dacă proprietarul mașinii se prezintă la mașină înainte ca aceasta să fie ridicată, va achita doar suma de 300 lei. Totodată, șoferii prinși pe picior greșit se mai aleg și cu o amendă de 290 de lei dar și cu 3 puncte de penalizare.

În tot acest timp locurile de parcare din municipiu lipsesc cu desăvârșire. Numărul de mașini a crescut extraordinar de mult în ultima vreme însă parcări nu au fost amenajate decât la câteva blocuri din întreg orașul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.