De cele mai multe ori, tinerii sunt cei prinși de polițiști conducând nebunește însă uneori și cei trecuți bine de prima tinerețe ajung în vizorul oamenilor legii pentru imprudențe comise la volan. Este exemplul unui bărbat de 61 de ani din Adjud, prins miercuri cu 166 de km la oră, la Grebănu. Vitezomanul a fost amendat și lăsat fără permis pentru 90 de zile.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat şi sancţionat 278 de abateri la regimul circulaţiei în valoare de peste 87.000 lei.
108 dintre conducătorii auto au fost sancţionaţi de poliţişti pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, iar doi dintre şoferi au predat permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile, unul dintre ei fiind adjudeanul de 61 de ani, care a înregistrat recordul zilei la viteză.
Alte 15 permise de conducere au fost reţinute conducătorilor auto care nu au respectat regulile privind prioritatea pietonală şi auto, au efectuat depăşiri neregulamentare sau nu s-au prezentat la Poliţie în termen de 24 de ore de la data implicării într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.
Tot miercuri, conducătorii auto au fost sancţionaţi de poliţişti pentru că nu au utilizat centura de siguranţă (36), au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice (13), dar şi pentru alte abateri.
De asemenea în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au sancţionat 57 de pietoni care s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public şi au întocmit două dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.