Angajații Direcției de Finanțe Buzău au declanșat și marți un protest spontan, ieșind în fața instituției, în semn de nemulțumire față de actuala formă a legii salarizării, care dacă ar fi adoptat ar genera scăderi salariale în rândul acestei categorii de funcționari și cu până la 35 la sută, după cum spun protestatarii.
În prima parte a zilei, activitatea instituției a decurs normal, pentru ca ulterior sindicaliștii să iasă din birouri și să protesteze, spre disperarea contribuabililor care au simțit din plin efectele acțiunii, fiind nevoiți să stea la cozi întinse pentru a -și rezolva problemele.
”Din păcate, suntem din nou în stradă, protestăm față de ignoranța factorilor decizionali. Vrem sa lucrăm, însă așa nu se mai poate. Azi am solidarizat cu ceilalti colegi din țară. Am incercat să asigurăm un ghiseu pentru că nu vrem sa ne batem joc de agenții economici, de contribuabili. Activitatea decurge foarte greoi, sunt cozi imense. Restul colegilor din Finanțe Buzău sunt aici la protest, noi ca sindicat nu mai putem controla aceste evenimente dar guvernanții trebuie să înțeleagă că nu ne putem defășura așa activitatea și nu suntem de acord cu scaderile salariale”, a declarat Adrian Radu, lider de sindicat.
Miercuri, sindicaliștii sunt chemați la București pentru a discuta cu ministrul de Finanțe în speranța că astfel vor găsi rezolvarea revendicărilor pe care le au și care i-au scos în stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.