După un parcurs de excepție al  sezonul atletic în aer liber 2016 când a devenit de 3 ori campioana națională, o dată vicecampioana națională și a cucerit o medalie de bronz la Internaționalele de atletism ale României, atleta buzoiana Marina Baboi a fost convocată la lotul național de atletism seniori al României pentru a participa la ediția jubiliară cu numărul 75 a Campionatelor Balcanice de seniori orzganizate de Romania.

Elevă a Liceului cu Program Sportiv Buzău, în vârstă de doar 17 ani, Marina Baboi va reprezenta, în week-end-ul 25-26 iunie, România la probele de 100 m plat și în ștafeta de 4×100 metri plat.

Competiția balcanică va fi transmisă live de postul TVR 2 , sâmbătă și duminică fr la ora 18,15 și va reuni la start sportivi din 17 țări mulți dintre ei calificați la Jocurile Olimpice de la Rio, medaliați olimpici, mondiali și europeni.

De asemenea, Marina  a mai fost convocata și la lotul național de cadete – categoria ei de vârstă și va participa la Campionatele Balcanice de cadeți organizate în SERBIA la KRUSEVAC unde va lua startul tot  în probele de 100m plat și ștafeta 4x100m .

 

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua, domnule și doamna
  Sunt un individ capabil să vă acorde un împrumut de bani aveți nevoie și cu termeni ușor la toate persoanele care au nevoie de bani un ajutor financiar pentru realizarea unui proiect sau reînnoirea acestor activități, atât alte motive personale. Rata mea a dobânzii este de 3%
  Pentru mai multe informații despre cererea dumneavoastră de împrumut.
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.