Un bărbat din comuna Glodeanu Sărat de 77 de ani  a sfârșit tragic, marți dimineață, după ce a ieșit cu mașina dintr-un drum judeţean, a pătruns pe drumul european şi apoi a încercat să intre într-un peco, fără să se asigure, fiind  lovit în plin de un autocar plin cu oameni.

Bărbatul din Glodeanu Sărat, aflat la volanul unui autoturism a ieşit  pe DJ 102, a intrat pe DN2 E 85, luând-o pe direcţia Bucureşti. La un moment dat, ar fi vrut să intre într-un peco, manevra fiind efectuată fără să se asigure, motiv pentru care a fost lovit în plin de un autocar plin cu oameni care se deplasa dinspre București către Rădăuți şi care era condus de un sucevean.

În urma impactului,  autoturismul a fost proiectat într-un TICO ce staţiona. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul a decedat pe loc.

Pasagerii autocarului au scăpat fără răni însă au tras o sperietură groaznică.

Poliția a ajuns la fața locului și face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat.

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua, domnule și doamna
  Sunt un individ capabil să vă acorde un împrumut de bani aveți nevoie și cu termeni ușor la toate persoanele care au nevoie de bani un ajutor financiar pentru realizarea unui proiect sau reînnoirea acestor activități, atât alte motive personale. Rata mea a dobânzii este de 3%
  Pentru mai multe informații despre cererea dumneavoastră de împrumut.
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.