sursa video:©Smeeni Web TV 

 

Încălzirea accentuată a vremii și topirea zăpezii a dus, în localitățile afectate de ninsorile din februarie, la apariția primelor inundații. La Smeeni, două gospodării au fost inundate aproape complet și doar intervenția autorităților locale a făcut ca apa rezultată din topirea zăpezilor să nu ajungă în case.
„Avem probleme la două gospodării la care de altfel ne așteptam. De ieri am trimis acolo motopompa Primăriei iar apa preluată o aruncăm în râul Călmățui care este oricum plin. Am făcut o groapă cu excavatorul în curtea omului și toata apa care se topește în sat ajunge acolo iar cu motopompa o tragem și o aruncăm în râu. Stiam că o să se întâmple așa și am luat o mare cantitate de zăpadă din zonă și am dus-o pe câmp dar uite că tot nu a fost suficient. Oricum important este că nu a ajuns în case și acționăm pentru a evacua toată apa”, a declarat primarul comunei Smeeni, Nicu Năstase.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Noroc cu primarul. Degeaba este hulit el in presa in ultimile zile, adevarul este ca mai bine ca el nu gestiona nimeni nici deszapezirea comunei din februarie, nici inundatiile care au aparut acum. Adverasarii politici ar trebui sa nu se mai axeze pe articole zi de zi in presa, ci sa faca ceva concret. Oricum, ca e bulibasa, ca e serif, ca e mai stiu eu ce, tot el va fi primar in urmatorii 4 ani. deocamdata in Smeeni este singurul care este potrivit pentru aceasta functie. ” Asta spre dezamagirea prietenilor”

  2. pai un singur om in intreaga comuna nu poate face fata singur daca nu are sprijin si de la consiliul judetean , domul vasile ion.Noi suntem foarte multumiti prin faptul ca nu a spus NU cand am solicitat ajutorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.