Cel mai mare concurs de angajare a asistenților medicali organizat la nivelul Spitalului Județean a demonstrat că în ciuda numărului foarte mare de pretendenți, foarte puțini sunt cei care merită cu adevărat să ocupe un astfel de post. Rezultatele după proba scrisă a concursului pentru asistenți medicali a dat drept de a continua traseul spre angajare  la doar 60 de candidați din totalul de 215, care s-au prezentat la concurs, dovedind încă odată slaba pregătire a celor care își doresc să lucreze în sistemul medical de stat.
Astfel, din totalul de 18 candidați înscriși pentru cele 11 posturi de asistent medical doar 8 au obținut punctaj de trecere și vor susține proba orală săptămâna viitoare.

Rezultatele aici.

Din totalul de 188 de asistenți medicali debutanți înscriși pentru cele 40 de posturi scoase la concurs au susținut examenul scris 182 iar punctaj de trecere au obținut 49 de candidați. În rândul asistenților medicali debutanți s-a reușit și performanța negativă a obținerii celui mai mic punctaj din concurs, performanță care i-a revenit Danielei Manea. Ea  nu a reușit să rezolve decât 21 de întrebări din cele 100 ale grilei.

Rezultatele aici.

La capitolul asistent medical de farmacie a fost scos la concurs un singur loc pentru care s-au înscris 15 candidați și au obținut note de trecere doar 3. Tot aici a fost înregistrat și cel mai mare punctaj al unui candidat.  Cristina Ciobanu a obținut 98 de puncte din 100 posibile.

Rezultatele aici.

Candidații au avut de rezolvat grile a câte 100 de întrebări notate cu 1 punct fiecare iar punctajul minim pentru a promova proba scrisă a fost de 50 de puncte.

2 COMENTARII

  1. […] Cel mai mare concurs de angajare a asistenților medicali organizat la nivelul Spitalului Județean a demonstrat că în ciuda numărului foarte mare de pretendenți foarte puțini sunt cei care merită cu adevărat să ocupe un astfel de post. Rezultatele după proba scrisă a concursului pentru asistenți medicali a dat drept de a continua concursul la doar 60 de candidați din totalul de 215 care s-au prezentat la concurs dovedind încă odată slaba pregătire a celor care își doresc să lucreze în sistemul medical de stat. Astfel, din totalul de 18 candidați înscriși pentru cele 11 posturi de asistent medical doar 8 Sursă știre […]

  2. Buna ziua in primul rind.Nu stiu cit de corect se procedeaza la aceste concursuri dar eu una mi-am pierdut increderea ,poti sa fii foarte pregatit tot nu poti sa ai un loc de munca de munca daca pe linga tine mai sunt pers cu pile e un dezastru total ,eu am luat si proba scrisa si interviul ,si nu am fost admisa ca vezi doamne nu am avut lov din cauza ca fata care a luat nota la scris mai mica ca mine a avut pile si la interviu ea dat un puctaj mai mare sa poata sa fie cu patru sutimi mai mult ca mine,ce spuneti e ceva corect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.