Petrus CIRCEI

Şeful Administraţiei Financiare Judeţene Buzău, Petruș Cârcei, ar putea fi schimbat din funcție la doar câteva luni după ce a fost numit, în spatele deciziei stând rezultatele slabe ale încasărilor la bugetul de stat. Petruș Cîrcei, actualul director al Finanțelor buzoiene, se află pe o listă a celor mai neperformanți conducători de administrații financiare din țară, alături de Constanța, Vaslui, Iași, Botosani, Dâmbovița, Maramureș, Timiș, Olt, Ilfov dar și două sectoare din Capitală.
De altfel, intenția premierului Victor Ponta de a-i schimba pe șefii de administrații financiare în contextul reorganizării Fiscului a fost rapid însușită de către Petruș Cîrcei care la ultima ședință de Colegiu Prefectural, parcă presimțind ce-l așteaptă, le-a mulțumit șefilor de instituții pentru colaborarea avută.
„Țin să mulțumesc tuturor instituțiilor cu care am colaborat și cu care sper să colaborăm și pe viitor ținând seama că rezultatele muncii noastre se datorează colaborării pe care am avut-o și lucrului în echipă”, declara la finalul ședinței Colegiului Prefectural, directorul Administrației Financiare Județene Buzău, Petrus Cîrcei.

Petruș Cîrcei a venit la conducerea Administraţiei Financiare Buzău în data de 31 mai, înlocuindu-l la acea vreme pe Liviu Ilie, susținut de PDL.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.