Organizația județeană a PMP Buzău are, de miercuri, un nou sediu situat în strada Păcii în locul fostului sediu al PNȚCD. Inaugurarea a fost făcută miercuri cu o conferință de presă la care au participat președintele partidului Eugen Tomac, secretarul general adjunct Ioana Constantin, vicepreședintele coordonator zonal pentru zona de Sud—Est, Cătălin Cristache și președintele PMP Buzău Dan Ivașcu.

Cei prezenți au avut înaintea conferinței de presă o întâlnire cu primarul Constantin Toma chiar la biroul acestuia din Palatul Comunal întâlnire despre care fiecare din liderii PMP locali sau naționali au avut câte o variantă. Dacă liderul PMP Buzău Dan Ivașcu a spus că întâlnirea cu Toma a vizat un proiect comun de relansare a satului buzoian iar președintele Eugen Tomac a spus a discutat cu Toma pe seama unor proiecte culturale legate de Republica Moldova, opinia vicepreședintelui zonal Cătălin Cristache a adus practic, mai în glumă mai în serios, prima ofertă electorală oficială pentru un nou mandat înaintată lui Constantin Toma.

„Din informațiile pe care le avem domnul primar (nr. Constantin Toma) nu este chiar atât de pesedist. Este mai mult de dreapta și de aia ne-am și permis să mergem acolo. Domnul primar, una peste alta, oricând poate veni să candideze pe listele PMP. Noi așteptăm să îl dea afara PSD-ul”, a spus Cătălin Cristache vicepreședinte al PMP și responsabil pe zona de sud-est.

Dacă declarația liderului PMP este o glumă sau nu, decideți dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.