Aurel Gubandru este noul director al Regiei Autonome Municipale. El a preluat atribuțiile lăsate libere după demisia lui Constatin Tacea și după o scurtă perioadă de timp în care instituția a fost coordonată de Costel Cozma, de asemenea angajat al instituției.
Aurel Gubandru și-a intrat în pâine începând de miercuri dimineață. El nu a vrut să comenteze instalarea sa în postul de conducere al instituției, cerând un răgaz de vreo săptămână pentru a lua în primire toate documentele și situația RAM.
Aurel Gubandru era director economic al Regiei, începând din aprilie 2015.
În trecut, el a fost deputat PDSR și apoi deputat PSD, a fost de asemenea, prefect de Buzău. De-a lungul carierei sale, Gubandru a lucrat si la mai multe bănci. În perioada 2009-2014, el a fost director general adjunct al SC Grup Romet SA, deținut la acea vreme de actualul primar Constantin Toma.

1 COMENTARIU

  1. Mafia își ia ultimele măsuri, știind că decesul regiei mulse de ei este iminent, l-au adus să șteargă din arhivă urmele crimei, fiindcă și el are o contribuție veche (de când era la Banca Țiriac și membru în CA la RAM, știe el de ce!) la decesul regiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.