Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis, marți, o hotărâre prin care mijloacele de transport în comun și aparatele din sălile de jocuri de noroc trebuie dezinfectate obligatoriu de două ori pe zi cu firme autorizate de către DSP.

Potrivit hotărârii:

Începând cu data de 11.11.2020, operatorii economici de transport public de călători (transport urban, transport intrajudețean/interjudețean și în regim taxi) au obligația de a efectua dezinfecția mijloacelor de transport în comun, de cel puțin două ori pe zi, cu firme autorizate de către  direcțiile de sănătate publică. Operatorii economici vor face dovada, prin înscrisuri, că dezinfecția a fost efectuată  de firme specializate.

Începând cu data de 11.11.2020, operatorii economici care desfășoară  activități în domeniul jocurilor de noroc au obligația de a efectua dezinfecția spațiilor comune și a aparatelor de jocuri electronice, de cel puțin două ori pe zi, cu firme autorizate de către  direcțiile de sănătate publică. Operatorii economici vor face dovada, prin înscrisuri, că dezinfecția a fost efectuată  de firme specializate.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.