Autoritățile buzoiene se pregătesc de extinderea parcului auto al societății de transport din municipiu iar acest lucru ar putea fi făcut cu bani europeni pe care municipiul Buzău îi poate accesa în perioada următoare. Mai mult, cu banii obținuți din fonduri structurale ar putea fi asfaltate și străzile pe care există trasee de transport în comun.
După ce toate acestea vor fi realizate municipalitatea intenționează să modifice traseele operatorului de transport în comun cu până la 20 de kilometri în localitățile limitrofe orașului.
„Mergem pe ideea de a ne duce cu liniile de autobuz până la 15 – 20 de kilometri distanță de Buzău, pentru că, din informațiile pe care le avem în acest moment, 40 la sută din locurile de muncă din oraș sunt ocupate de oameni de la țară și, din păcate, acești oameni nu au cu ce veni la serviciu. Fac până la 11 ore și jumătate pe drumuri, plătesc și mulți bani, 200 până la 250 de lei pe abonamente în condițiile în care cei mai mulți lucrează pentru un salariu minim”, a declarat primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.