autocar_inundat-7
imagine de arhivă

 
Un autocar cu 33 de persoane la bord ce se deplasa dinspre Buzău spre București a derapat și s-a răsturnat pe partea dreaptă, pe DN 2 E 85, în urma incidentului pasagerii nefiind răniți însă rămânând blocați în autocar.

Autocarul ce transporta cetățeni din Republica Moldova a derapat pe DN2 E85 între localitățile Limpeziș și Mihailești și s-a răsturnat pe partea dreaptă, ușile de acces în autovehicul fiind blocate.
Pompierii, alertați prin 112, au pornit către locul incidentului cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare și o ambulanță de transport victime multiple, pentru a acorda primul ajutor celor 31 de pasageri și celor 2 șoferi blocați în autocar. Pentru că ușile nu au putut fi deschise pasagerii autocarului au fost scoși prin plafon pe trapa folosită pentru aerisire. Până ce autocarul va fi repus pe roți, pasagerii vor fi duși în adăpostul amenajat la Hanu Ovidiu de la ieșirea din Căldărușanca.
Între timp, pompierii și drumarii încearcă să repună pe roți autocarul pentru ca pasagerii să își poată continua drumul spre Capitală.
Circulația pe DN 2 E 85 se desfășoară anevoios, din cauza zăpezii frământate care măsoară 1-2 centimetri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.