ViscolZapadaBuzau-5

UPDATE: începând cu ora 07:30, din cauza viscolului, DN2B între localitatea Buzău și limita de județ Brăila ( km 8+800 și km 38+731) a fost închis circulației.

UPDATE: Începând cu ora 7.00, DN2 C de la Costești până la Slobozia a fost închis pentru toate tipurile de autovehicule iar pe DN2 E85 de la ieșirea din județul Buzău și până la limita cu județul Ialomița nu mai este permis accesul autovehiculelor mai grele de 7,5 tone.

Viscolul puternic și zăpada căzută în ultimele ore au închis deja o șosea în județul Buzău.
Astfel, începând cu ora 4.00 dimineața, din cauza viscolului, pe drumurile naționale DN2B între Buzău și limita județ Brăila (km 8+800 și km 38+731) și DN2C între localitatea Costești și limita județ Ialomița ( km 0+000 și km 48+000) s-au impus restricții pentru mașinile cu greutatea de peste 3,5 tone.
De asemenea, începând cu orele 04:15, DN 22 a fost închis circulației preventiv între localitatea Râmnicu Sărat și limita de județ Brăila ( km 2+800 și 30+000).
”În cursul nopții de 28/29.12.2014, doamna prefect Maria Buleandră, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, împreună cu președintele Consiliului Județean Buzău, domnul Emanoil Neagu și alți reprezentanți ai C.J.S.U. , s-au deplasat în zonele Râmnicu Sărat, Spătaru și Căldărușanca, pe DN2 E85, în vederea verificării modului de executare a lucrărilor de deszăpezire și asigurare a fluenței traficului pe aceste tronsoane de drum. Ulterior, au fost verificate condițiile asigurate persoanelor care urmează să beneficieze de dializă, în cadrul Spitalului Județean Buzău, precum și a gravidelor internate, în Maternitatea Buzău, în conformitate cu Dispoziția Secretarului de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență Dr. Raed Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.