Cristi NICU si Ion Coman

Zilele consilierului PDL Ion Coman în deliberativul județean sunt numărate după ce, sâmbătă, Biroul Permanent Județean al PDL a decis retragerea sprijinului politic al fostului candidat la Primăria Cislău. Decizia în ceea ce îl privește pe Coman a fost adoptată cu unanimitate de voturi și, în consecință, acesta își va pierde mandatul obținut la alegerile locale din 10 iunie. Locul său, în Consiliul Județean, va fi ocupat, cel mai probabil la următoarea ședință, de președinta organizației de tineret, Eliza Panait. De altfel, consilierul Ion Coman a mai renunțat odată, de bunăvoie la funcția de consilier județean în luna decembrie a anului 2012, însă, la finele lunii ianuarie Coman s-a răzgândit și a rămas alături de colegii săi din miniparlamentul județean.
Pe lângă soarta politică a lui Ion Coman, Biroul Permanent al PDL a mai decis, sâmbătă, și reprimirea în PDL a avocatului Nicu Cristian, fost subprefect în perioada Guvernului Boc. Nicu Cristian va ocupa o funcție de conducere în organizația PDL.
După pierderea funcției de subprefect, avocatul Nicu Cristian și-a mai încercat norocul politic atât la PDL cât și la PNL al cărui reprezentant în Biroul Electoral Județean a fost la alegerile locale și la referendumul pentru demiterea președintelui.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.