tren Un băcăuan de 31 de ani a fost reținut în noaptea de vineri spre sâmbătă de polițiștii râmniceni după ce a tâlhărit un buzoian aflat într-un tren care se deplasa dinspre Iași către Buzău, individul sărind apoi din tren făcându-se nevăzut.
Polițiștii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău au fost solicitați să intervină în cazul unui incident produs în trenul de persoane care se deplasa pe relaţia Iaşi – Constanţa. În momentul sosirii trenului în staţia CFR Buzău, poliţiştii au identificat într-un vagon un buzoian în vârstă de 38 de ani care a precizat că, în timpul călătoriei, între staţiile Focşani – Rm. Sărat, un necunoscut i-a sustras telefonul mobil, iar când i-a solicitat să îi restituie aparatul, necunoscutul i-a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Buzoianul a solicitat ajutorul şefului de tren, însă necunoscutul l-a împins pe reprezentantul CFR şi a reuşit să fugă, coborând din mers, în staţia CFR Rm. Sărat.
Semnalmentele băcăuanului au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat iar aceștia l-au identificat în scurt timp pe raza municipiului. În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului, a fost găsit telefonul mobil ce fusese sustras. Telefonul a ajuns, în final, la buzoianul păgubit în timp ce băcăuanul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.
Duminică, tâlharul a ajuns în fața procurorilor care au propus arestarea sa pentru 29 de zile, ceea ce s-a și întâmplat în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Râmnicu Sărat.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.