Nicolae de Romania

Un reprezentant al Casei Regale a României se va afla marți într-o vizită oficială la Buzău. Prințul Nicolae al României, moștenitorul de drept al Casei Regale se va întâlni, în cursul dimineții, cu primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, cu vice-președintele Consiliului Județean, Cristinel Romanescu și cu prefectul județului Buzău, Gabriel Baltă. După ora 12.00, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va avea o întâlnire cu elevii Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” iar apoi va lua masa la un restaurant din oraș. La ora 14.30 prințul Nicolae al României va vizita Muzeul Arhiepiscopal pentru ca în final să viziteze societatea Martelli specializată în finisarea produselor textile. La finalul zilei Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României se va caza la un hotel din oraș și își va petrece seara pe meleaguri buzoiene.
Prințul Nicolae s-a născut pe 1 aprilie 1985 la Geneva, Elveția, și este botezat ortodox. Tatăl lui, Robin Medforth-Mills nu avea sânge albastru. A fost profesor și oficial al ONU. Părinții lui Nicolae au divorțat în 1991, la opt ani după căsătorie, iar tatăl său a murit acum 10 ani. Nicolae a crescut în Durham, un orășel cu 29.000 de locuitori, situat în nord-estul Marii Britanii. Prima sa vizită în România a fost în 1992, de Paște, când Regele a revenit în țară, după 45 de ani de exil. 18 ani mai târziu, tânărului prinț Nicolae i-a fost conferit titlul de Alteța Regală.
Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României este pasionat de fotbal, cricket, mașini și rugby iar din 2012 este licențiat în managementul afacerilor și marketing.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.