Marți debutează sesiunea de toamnă a examenului naţional de Bacalaureat 2016. Prima probă pe care o vor susține elevii care s-au înscris în această sesiune este cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, respectiv cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă.
Probele de evaluare a competenţelor lingvistice în limba română şi în limba maternă sunt urmate, între 17 şi 19 august, de evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională iar ultima probă orală, cea de evaluarea competenţelor digitale, fiind programată în zilele de în zilele de 18 şi 19 august.
Cea de-a doua parte a examenului de bacalaureat începe lunea viitoare, pe 22 august cu examinările scrise la Limba şi literatura română , continuă marţi, 23 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă, miercuri, 24 august, cu proba obligatorie a profilului și se încheie vineri, 26 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării
Afişarea primelor rezultate are loc pe data de 29 august până în ora 16.00 urmând ca în intervalul orar 16.00-20.00 să fie primite eventualele contestații care vor trebui soluționate până pe 1 septembrie.
La Buzău, rata de promovare la examenul de bacalaureat a fost în iunie de 65.58 la sută iar după rezolvarea celor 1.150 de contestații depuse ea a crescut la 69. 07 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.