Un buzoian de 36 de ani aflat în carantină după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2  a  fost prins în flagrant de polițiștii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Buzău în timp ce încerca să ofere mită unor jandarmi care îl depistaseră de mai multe ori în afara domiciliului unde ar fi trebuit să stea izolat până pe data de 11 ianuarie.

Flagrantul a fost pus la cale de polițiștii D.G.A. sub coordonarea prim-procurorului  Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău după ce doi lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi  Buzău au făcut un denunț în care au sesizat intențiile buzoianului de 36 de ani.

„În data de 05.01.2022, polițiștii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Buzău, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce oferea o sumă de bani unor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău pentru a nu fi dispuse măsurile legale de sancționare în urma constatării încălcării prevederilor deciziei de carantinare la domiciliu ca urmare a faptului că a fost depistat pozitiv infectat cu virusul SARSCOV-2 pe raza unui stat membru al Uniunii Europene”, se arată în comunicatul remis de D.G.A.-S.J.A. Buzău.

Pentru că nu a respectat decizia de carantinare bărbatul fusese prins de jandarmi în mai multe rânduri părăsind locuința. În data de 5 ianuarie acesta a fost depistat chiar de două ori de jandarmi care au decis să sesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Acum bărbatul de 36 de ani este cercetat și pentru dare de mită pe lângă infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor în stare de libertate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.