Incendiu Traian Vuia-4nizat, foc,

Incendiu de proporții în noaptea de joi spre vineri în satul Valea Viei, din orașul Pătârlagele. Un bărbat de 62 de ani a sfârșit în flăcări după ce locuința i-a fost cuprinsă de foc.
Incendiul a fost semnalat la 112 în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30. La locul incendiului, în satul Valea Viei, au fost mobilizați pompierii de la Mărunțișu, care odată ajunși acolo, au găsit flăcările arzând cu violență.
Focul a cuprins treptat toată casa, cu 2 camere și prispă, într-una din camere fiind găsit apoi cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 62 de ani.
Pompierii cred că incendiul a pornit de la o sobă metalică din care a căzut jar care a cuprins materialele aflate în imediata apropiere.

1 COMENTARIU

  1. […] nizat, foc, Incendiu de proporții în noaptea de joi spre vineri în satul Valea Viei, din orașul Pătârlagele. Un bărbat de 62 de ani a sfârșit în flăcări după ce locuința i-a fost cuprinsă de foc. Incendiul a fost semnalat la 112 în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30. La locul incendiului, în satul Valea Viei, au fost mobilizați pompierii de la Mărunțișu, care odată ajunși acolo, au găsit flăcările arzând cu violență. Focul a cuprins treptat toată casa, cu 2 camere și prispă, într-una din camere fiind găsit apoi cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 62 de …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.