UPDATE: Bărbatul de 39 de ani din Bozioru care și-a maltratat copilul s-a ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate și rele tratamente aplicate minorului. După câteva ore de audieri el a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca pentru ca medicii să îl examineze și să vadă dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

 

Caz șocant, sâmbătă după amiază, la Bozioru. Un individ de 39 de ani și-a luat copilul de 12 ani, l-a dus în pădure l-a legat de un copac și l-a tăiat cu un cuțit pe burtă, mâini și picioare filmându-l apoi cu un telefon mobil și trimițând filmare soției care l-a părăsit și a plecat în Spania. Mama copilului a luat imediat legătura cu autoritățile de la Consulatul Român din țara respectivă care au alertat autoritățile și care au mers să verifice cele sesizate.

Polițiștii au găsit copilul acasă înfometat și cu urme de tăieturi cuțit pe corp, au chemat o ambulanță și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență în prezent copilul fiind în afara oricărui pericol însă în stare de șoc după cele suferite.

Bărbatul de 39 de ani a fost ridicat și el de polițiști și dus la audieri la capătul cărora, cel mai probabil, urmând a fi reținut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.