Polițiștii buzoieni împreună cu colegii din Galați și Brăila au dat de urma individului care a spart în noapte de 21 spre 22  octombrie Catedrala Arhiepiscopală și din care a furat aproximativ 2000 de lei. Bărbatul, care are 33 de an și este din județul Teleorman  este bănuit de comiterea a trei astfel de infracțiuni în perioada 21 – 23 octombrie  pe raza municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat cu un prejudiciu total de peste 4.000 de lei

Pentru probarea activităţii infracţionale a bănuitului, poliţiştii au efectuat o percheziţie la un imobil din municipiul Galaţi, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile că ar fi fost folosite la comiterea de infracţiuni.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior instanța dispunândîn cazul acestuia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla dacă bărbatul a mai comis și alte astfel de infracțiuni urmârind totodată recuperarea prejudicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.