UPDATE: Bărbatul  de 60 de ani scos din apele râului Buzău a fost identificat. El locuia pe strada Viilor si plecase de acasa cu intenția de a-și spăla câinele. Cauzele morții acestuia vor fi stabilite în urma necropsiei. Bărbatul se afla sub tratament pentru boli cardiace și nu este exclus să fi suferit un infarct și apoi să fi căzut în apă. Reamintim că el a fost găsit de pompieri aproape de mal, îmbrăcat și într-o zonă în care apa nu era adâncă și nu erau formați nici curenți de apă.

Un bărbat neidentificat în vârstă de aproximativ 50-60 de ani a fost scos de pompieri din râul Buzău fără suflare. Salvatorii au fost alertați de un apel la 112 venit din partea unei persoane care l-ar fi văzut pe bărbat intrând în apă și apoi nu a mai ieșit. Pompierii veniți la fața locului l-au găsit pe bărbat aproape de marginea râului și l-au scos fără a fi nevoie să intervină cu barca de salvare.

El a fost resuscitat conform protocolului medical de un echipaj de la Ambulanța Buzău și un echipaj SMURD însă nu a răspuns manevrelor medicale și a fost declarat decesul.

Anchetatorii vor trebui acum să vadă cum s-au petrecut lucrurile și acest lucru va fi posibil după efectuarea necropsiei. Se iau în calcul mai multe variante. Una dintre acestea ar fi că bărbatului i s-a făcut rău și ar fi căzut în apă dat fiind că în momentul în care a fost scos el era îmbrăcat în blugi iar porțiunea de râu în care a fost găsit nu era prea adâncă și deloc învolburată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.