Petre Emanoil Neagu rămâne candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Este decizia luată după ședința convocată joi dimineață de președintele interimar al partidului deputatul Marcel Ciolacu.

Într-o ședință a Comitetului Executiv desfășurată miercuri după-amiază pentru validarea candidaturilor PSD pentru alegerile locale primarul municipiului Buzău Constantin Toma a declarat că nu este de acord cu candidatura lui Petre Emanoil Neagu pentru un nou mandat și că îl susține în acest sens pe senatorul Lucian Romașcanu.

Ieșirea lui Constantin Toma nu a fost una care a surprins prea tare membri de partid conectați la viața politică locală. De altfel, animozitățile dintre Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu au ținut primele pagini ale ziarelor încă de la preluare mandatului de către actualul edil al Buzăului dat fiind că Neagu a refuzat în mai multe cazuri să îi joace în strună lui Toma.

Pornind de la nemulțumirea lui Toma de a nu reuși luni bune decapitarea conducerii Companiei de Apă asigurată în 2016 de către Ionel Tescaru și transformată apoi în acuze dure la adresa președintelui Consiliul Județean și până anul trecut când același Constantin Toma i-a transmis lui Neagu o solicitare(susținută mediatic chiar de către senatorul susținut acum de acesta) cu antetul Primăriei, rămasă evident fără ecou, de demitere a directorului Muzeului Județean Buzău care ar fi avut obrăznicia de a avea opinii diferite cu mai marele din Palatul Comunal pe tema așa zisului manual de istorie locală, neînțelegerile dintre cei doi s-au succedat pe parcursul întregii perioade cu mici armistiții girate de președintele organizației județene Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.