urs atac

Încă un hop de trecut, vineri, pentru bărbatul de 57 de ani din localitatea Gura Teghii, care a fost desfigurat de o ursoaică, la jumătatea săptămânii.

Vineri, omul va intra din nou în sala de operație unde medicii vor continua intervenția de reconstrucție a feței. O echipă complexă de medici formată din chirurgi plasticieni, oreliști, anesteziști și specialiști în domeniul buco-maxilo-facial își vor uni experiența și cunoștințele pentru ca urmele lăsate de fiară pe fața bărbatului din Gura Teghii să fie cât mai bine mascate.

În prezent, bărbatul de 57 de ani este stabil hemo-dinamic, fiind internat de la momentul incidentului la Terapie Intensivă.  Oricât de iscusiți vor fi medicii pe mâna cărora se află, buzoianul va rămâne pentru toată viața cu urme pe față care îi vor aminti de cumpăna prin care a trecut când a dat nas în nas cu ursoaica.

Reamintim,  un bărbat de 57 de ani din satul Furtunești, comuna Gura Teghii, a fost desfigurat la jumătatea săptămânii de o ursoaică cu pui care  l-a atacat pe om, dis de dimineață, pe când acesta se afla în spatele casei sale, la cules de prune.

Polițiștii care s-au autosesizat în acest caz nu au găsit indicii care să-l incrimineze pe bărbat de braconaj. Cel mai probabil, ursoaica a atacat în momentul în care l-a văzut pe om, simțindu-și puii în pericol.

 

C.D.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.