Potrivit lui Mitroiu, din câte se pare, romii ar fi mângâiat-o pe fată în momentul în care ar fi vrut să urce pe scenă să danseze, împreună cu alte fete, alături de manelistul Liviu Puștiu. Tatăl tinerei ar fi observat și le-ar fi cerut indivizilor să se potolească și să-i lase fata în face. Atât le-a trebuit scandalagiilor, cu mințile tulburi de alcoolul consumat peste zi. Indivizii au sărit pur și simplu pe bărbat, în vâltoarea creată inclusiv mama tinerei de la care a pornit totul primind o lovitură în plină figură.

Până la urmă, spiritele au fost calmate de jandarmi, care pentru a-i scăpa pe bieții oameni din mâinile romilor agresivi, i-au luat cu mașina și i-a escortat, în siguranță.

Reamintim, serbarea câmpenească ”Legendele Cislăului” s-a transformat în week-end în scena unui scandal de proporții, iar în final într-o bătaie, pe ritmuri de manele. Cu un fond sonor care spune totul, refrenul melodiei pe care s-au împărțit pumnii și picioarele fiind mai mult decât sugestiv ”Nu te las”, mai mulți indivizi s-au bătut, ca în filmele de acțiune cu Jean Paul van Damme.Totul s-a întâmplat în timpul concertului susținut de Liviu Puștiu care pe toată durata bătăii a îndemnat la calm, fără ca maneliștii implicați în scandal să se potolească însă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Adrian Cristian, până acum, au fost identificați și amendați contravențional trei indivizi, pentru depistarea celorlalți bătăuși urmând să fie cerut sprijinul Poliției. Din aprecierile Jandarmeriei, cel puțin cinci persoane mai trebuie identificate, și acestea urmând să fie sancținate contravențional.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.