Un grup de colindători de etnie roma din comuna Ulmeni au ajuns, duminică, la colindat în comuna Vadu Pașii. Capra romilor de la Ulmeni nu a fost tocmai pe gustul localnicilor de la Vadu Pașii care nu au fost prea darnici iar drumul celor de la Ulmeni părea să fi fost unul deloc profitabil.

Potrivit  martorilor la eveniment, „norocul” colindătorilor s-a arătat când s-au întâlnit cu un grup de copii pe care i-au deposedat de banii avuți asupra lor nu înainte de a le aplica și o corecție fizică sperând că astfel îi vor speria și îi vor pune pe fugă.

Lucrurile nu s-au derulat chiar cum și-au închipuit colindătorii pentru că cei mici au mers la casele lor și și-au alertat părinții care au pornit să își facă singuri dreptate.  Astfel, colindătorii au fost priși din urmă de către localnici iar între cele două tabere s-a iscat o bătaie generalizată care nu a mai putut fi oprită decât la venirea mascaților. Patru persoane cu vârste între 15 și 43 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În urma unui conflict spontan iscat între un grup de colindători și mai mulți localnici patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Niciunul dintre cei implicați nu a dorit să depună plângere rezervându-și dreptul de a face acest lucru în termenul legal. Forțele de ordine s-au sesizat și au acționat pentru a-i potoli pe scandalagii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anemarie Vrapciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.