bilete de tratament

Conform raportului prezentat de conducerea Casei judetene de Pensii Buzau in cadrul ultimei sedinte a Colegiului Prefectural, cererea pentru biletele de tratament  este si anul acesta foarte mare, depasind cu mult oferta, cei mai multi solicitanti preferand ca perioada de sejur lunile iulie-august, in plin sezon estival.

Anul acesta, Casei Judetene de Pensii i-au fost repartizate 5251 de bilete de tratament, structurate pe 19 serii, avand ca destinatie 21 de statiuni balneo-climaterice din tara. Pana la aceasta data, pe adresa casei au fost primite 6280 de cereri, cu aproape 1.000 mai mult decat numarul biletelor disponibile. Cu toate ca prima serie de bilete a inceput la data de 15 februarie, marea majoritate a cererilor din partea beneficiarilor sunt pentru perioada iulie-august, astfel ca va fi si de aceasta data imposibil sa fie multumit fiecare solicitant.

Reprezentantii Casei de Pensii au mai precizat ca pana in prezent au fost valorificate 9 serii din totalul de 19, gradul de valorificare al celor 2458 de bilete disponibile pentru aceste serii fiind de 76,53 la suta. Mai precis, s-au valorificat 1881 de bilete , dintre care 222 au fost gratuite. In ceea ce priveste destinatiile pe care solicitantii de bilete de tratament le au la dispozitie, pe lista se afla statiunile Monteoru, Covasna, Amara, Olanesti, Tusnad, Vatra Dornei, Sangeorz Bai, Caciulata, Geoagiu, Mangalia, Saturn, Techirghiol, Slanic Prahova, Felix, Govora, Slanic Moldova, Sinaia, Baltatesti, Targu Ocna, Herculane si Lacu Sarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.