îndepărtarea lui Adonis Dragnea de PDL nu a avut efectul scontat

Instalarea noului Guvern nu a adus, cel puţin până acum, schimbări prea mari în instituțiile deconcentrate din Buzău. Pe de o parte, campania electorală pentru locale, iar acum preocuparea pentru organizarea referendumului național pentru demiterea președintelui, i-au ținut pe posturi pe directorii numiți în funcție pe vremea Guvernului Boc.
Ușor, ușor se pare însă că la Buzău se vor produce și ceva schimbări. După ce săptămâna trecută am aflat cine ar putea fi sucesorul lui Dorel Nicolescu la conducerea Spitalului Județean Buzău, săptămâna aceasta vântul schimbării pare să bată mai abitir pe la marginea orașului, mai precis prin curtea Direcției Sanitar Veterinare.
Se pare că decizia lui Adonis Dragnea, actualul director al DSV Buzău de a renunța să mai treacă pragul partidului care l-a propulsat în funcție încă dinainte de începerea campaniei electorale, nu a fost destul de convingătoare  astfel încât să-i determine pe principalii factori de decizie de la nivel județean să îl mențină în funcție. De aceea, se aude că atât Adonis Dragnea cât și adjunctul său, Ciprian Botezatu, vor fi înlocuiți în curând de la conducerea instituției amintite. Cele mai vehiculate nume pentru a prelua Direcția Sanitar Veterinară sunt Constantin Stănișor și Marijan Milea. Conform informațiilor care circulă la nivelul instituției, Stănișor ar urma să ocupe funcția de director în timp ce Marijan Milea ar urma să prindă un loc de director adjunct, funcție pe care a mai ocupat-o și până în anul 2008.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.