violenta domestica
O bătrână de 75 de ani din localitatea Tisău a trăit rușinea vieții sale. Femeia a ajuns să fie violată de un consătean de 59 de ani.
Oribila faptă a avut loc luni după amiază. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că suspectul a venit în vizită la locuinţa consătenei sale şi s-a oferit să-i transporte la domiciliu lemne pentru foc.
În urma discuţiilor, aceasta a refuzat oferta, iar suspectul a plecat, însă a revenit după aproximativ o oră şi, sub ameninţarea cu acte de violenţă, ar fi întreţinut raport sexual cu femeia în vârstă de 75 de ani.
Întrucât persoana vătămată a început să strige după ajutor, suspectul a părăsit locuinţa.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu şi continuă cercetările.

Tot luni, poliţişti din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva unui tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Vintilă vodă, pentru tentativă la infracţiunea de viol.

Tânărul este suspectat că la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o tânără în vârstă de 18 ani, împotriva voinţei acesteia, în timp ce tânăra se îndrepta către locuinţa unei mătuşi din comuna Vintilă Vodă.

Pentru că nu a fost găsit la domiciliu, suspectul a fost dat în consemn dispozitivului de siguranţă publică. Luni, 9 septembrie, suspectul a fost determinat să se prezinte la sediul poliţiei, iar poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.