fantana2
Încă o persoană moartă într-o fântână de pe raza județului Buzău. După ce la orele dimineții, pompierii au fost solicitați să scoată dintr-un puț adânc cadavrul unui bărbat de 67 de ani, la câteva ore distanță, un alt apel solicita sprijin din partea echipelor ISU pentru o bătrână al cărei corp se zărea într-o fântână, la Clondiru de Jos, comuna Pietroasele.
Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU Buzău, o salvare din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Buzău și o autospecială SMURD de la punctul de lucru de la Pietroasele, echipaj care a ajuns în cinci minute de la solicitarea venită la 112.
Imediat, cum au ajuns la fața locului, pompierii au scos-o pe femeia care era căzută cu capul în jos în fântâna adâncă de circa 4 metri, fântână aflată pe spațiul public. Echipajul medical a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă totul a fost în zadar. În final, a fost declarat decesul bătrânei.
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii merg pe varianta sinuciderii. Bătrâna care avea 80 de ani era bolnavă și se deplasa extrem de greu, cu ajutorul unui cadru. Locuia cu fata ei și cu ginerele și nu de puține ori spunea că s-a săturat de viața amară pe care o duce, bolnavă fiind. Joi, bătrâna a profitat de faptul că a rămas singură acasă și s-a aruncat în prima fântână în care a putut ajunge. Cadrul cu care se deplasa a fost observat la scurt timp chiar de ginerele bătrânei care și-a dat seama că aceasta s-a aruncat în fântână și a anunțat autoritățile.

1 COMENTARIU

  1. […] Încă o persoană moartă într-o fântână de pe raza județului Buzău. După ce la orele dimineții, pompierii au fost solicitați să scoată dintr-un puț adânc cadavrul unui bărbat de 67 de ani, la câteva ore distanță, un alt apel solicita sprijin din partea echipelor ISU pentru o bătrână al cărei corp se zărea într-o fântână, la Clondiru de Jos, comuna Pietroasele. Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU Buzău, o salvare din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Buzău și o autospecială SMURD de la punctul de lucru de la Pietroasele, echipaj care a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.