fantana

Un bărbat de 67 de ani din satul Lunca- C.A. Rosetti a sfârșit, cel mai probabil, în noaptea de miercuri spre joi, într-o fântână.
Omul care se pare că băuse alcool peste măsură în timpul nopții s-ar fi dus la un moment dat să scoată apă din fântână. El s-ar fi dezechilibrat, amețit de aburii alcoolului, și a căzut în puț.
Acolo a fost observat dimineață, în jurul orei 6,30 de o localnică ce mersese la fântână să scoată apă. Era cu capul în jos, în apă.
Imediat, au fost chemați pompierii, care au constatat la fața locului că adâncimea până la luciul de apă este de circa 6 metri iar tuburile fântânii au o dimensiune normală. Salvatorii l-au scos pe bărbat rapid, însă acesta era mort.
Poliția a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind aceea a unui accident.

1 COMENTARIU

  1. […] Un bărbat de 67 de ani din satul Lunca- C.A. Rosetti a sfârșit, cel mai probabil, în noaptea de miercuri spre joi, într-o fântână. Omul care se pare că băuse alcool peste măsură în timpul nopții s-ar fi dus la un moment dat să scoată apă din fântână. El s-ar fi dezechilibrat, amețit de aburii alcoolului, și a căzut în puț. Acolo a fost observat dimineață, în jurul orei 6,30 de o localnică ce mersese la fântână să scoată apă. Era cu capul în jos, în apă. Imediat, au fost chemați pompierii, care au constatat la fața locului Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.