Caz incredibil: un băiețel de o lună a fost abandonat vineri seară, în jurul orei 19.30, în curtea Spitalului Județean Buzău.
Copilașul a fost lăsat într-un căruț, fiind învelit cu o haină de adult și lângă el un biberon cu lapte. Doi pensionari l-au auzit pe bebeluș plângând și și-au dat seama că ceva e în neregulă. Când au observat că nimeni nu e lângă căruțul în care se afla micuțul, oamenii l-au dus pe copil in spital si i-au alertat pe medici, care l-au preluat rapid.
Copilașul a fost internat în secția Pediatrie iar starea lui generală ar fi bună, după o primă evaluare.
Polițiștii au identificat-o pe femeia care și-a abandonat pruncul în curtea spitalului. Este vorba despre o buzoiancă de 33 de ani, care ar practica prostituția și care ar mai avea si alti copii care se afla în grija statului.
Individa este căutată de Poliție, care a întocmit dosar penal pentru abandon de familie.

65 COMENTARII

  1. Scarba dracu, foc va trebuir firati ale dracului de tarfe nenorocite!!! Chinuiti suflete nevinovate! Eu pe astea le as bate cu o sfoara la fundul gol si le as uda cu apa din cand in cand !!! Cand l.a facut i.a placut , scarba imputita, acum vrea sa mai faca si alti 1000 , aici legea e de vina!!!

    • Pai asta e si solutia, imbecilo! Daca sunt femei care nu pot avea copii, atunci sa creasca din astia abandonati. Care ca sa fie considerati abandonati trebuie… rapait de tobe… ghici ce? … ABANDONATI. Pricepusi? Problema e statul cu legile si practicile lui idioate de adoptie.

    • Doamna Irina Vlad, în cazul acesta, acuzați animalele care au foarte mare grija de puii lor, chiar și în condiții precare! Și totuși este păcat sa judecăm pe cineva în neștiință de causa, poate era „omul” strazii, poate avea probleme de sănătate psihice, haideți sa gandim și cauza înainte de a judeca o persoană despre care nu știm nimic.

  2. Nu e vina ei, o persoana e rezultatul societatii in care traieste. Cand s-a mers ultima data la sate sa se vorbeasca de contraceptie?! Cand autoritatile statului si chiar ong uri au venit cu un plan de educare al tinerelor mame? Mai intai ne asumam noi vina, ca societate, ca institutii, iar dupa aceea sa o blamam. Sunt oameni!

  3. Mamă eroină, conform proiectului de lege, era doar mama care năștea si CREȘTEA minim 3 copii. Deci nu este cazul femeii în speță, dat fiind faptul că ea are copiii în grija statului. Si statului ii convine foarte mult sa aibe grijă de acești copii abandonați, altminteri ar modifica legea adopției…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.