Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, chemat la judecată de Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Acesta a contestat sancțiunea pe care a primit-o pe 29 noiembrie de la Poliția Rutieră Buzău, atunci când a fost oprit de radar pe șoseaua europeană conducând cu 191 km la oră. Oprișan a fost amendat cu 2900 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.
Pesedistul vrâncean a declarat încă de atunci că va contesta procesul de verbal de constatare a contravenției, ceea ce s-a și întâmplat.
Plângerea formulată de Marian Oprișan împotriva IPJ Buzău a fost înregistrată la Judecătoria Focșani pe data de 5 decembrie, iar instanța urmează să-i dea un termen de judecată.

40 COMENTARII

  1. Tupeu ! Voi nu aveți obligații, ci numai drepturi și toți sa stea drepți în fata voastră, sau cu capul plecat ? Oamenii legii sunt pentru toți ! Ai greșit plătește, nu face tu legea ,probabil vrei ca acele cadre sa fie pedepsite ,sau date afară ca tu ,voi ,aceștia care v-au ales un număr mic de votanți, sunteți de neclintit ,de neschimbat ! O sa urmărim cazul tău și ți -ar prinde bine sa -ți însușești greșeală! Voi va dați legi numai pentru voi ! O sa cadeți ușurel, ușurel ,cu toate legile voastre, tot se vor găsii hibe contra voastră de băieți cu respect pentru romani !

  2. Eu inteleg asa……seful Consiliului judetean Vrancea, omul indriduit sa respecte legea, sa aloce fonduri in judet respectand legea, omul pus in fruntea judetului sa lucreze dupa legile in vigoare, da in judecata pe persoana fizica o institutie bugetara a Romaniei, pentru ca a incalcat legea! Cat tupeu sa ai, sa circuli cu asemenea viteza, sa fii prins a „nspea” oara incalcand regimul pentru circulatia rutiera si tot tu sa-ti ceri dreptatea in instanta? Intr-o tara normala la cap, asemenea lucruri nu se intampla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.