Paul BEGANU
Fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, alături de afaceristul Gheorghe Ceteraș și inginerul Alexandru Lefter rămân în arest. Curtea de Apel Ploiești a admis, luni propunerea procurorilor DNA de prelungire a mandatelor de arestare preventivă a celor trei inculpați reținuți în dosarul retrocedării ilegale a peste 5.000 de hectare de pădure la Gura Teghii până pe 20 martie.
„Instanța admite cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti și dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului LEFTER ALEXANDRU, pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 20.02.2015 până la 20.03.2015, inclusiv, respectiv a inculpaţilor CETERAŞ GHEORGHE şi BEGANU PAUL pe o perioadă de câte 30 de zile, începând cu data de 19.02.2015 şi până la data de 20.03.2015, inclusiv. Respinge ca nefondate cererile formulate de inculpaţi privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu”, se arată în încheierea ședinței de judecată a Curții de Apel Ploiești.
De altfel, Gheorghe Cetaraș este de săptămâna trecută și subiectul unei alte solicitări de arestare preventivă într-un dosar disjuns din cel al social-democratului Viorel Hrebenciuc.
Fostul prefect al județului Buzău, Paul Beganu împreună cu afaceristul Gheorghe Ceteraș au fost arestați la propunerea procurorilor DNA Ploiești din luna noiembrie a anului 2014 aceasta fiind cea de-a patra prelungire a mandatelor de arestare preventivă a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.