După ce amicalul cu Fortuna Câmpina a picat, Gloria Buzău a disputat totuşi, un meci cu o echipă din judeţ. Este vorba despre formaţia de Liga a IV-a, F.C. Puieşti pe care buzoienii au învins-o sâmbătă cu scorul de 5-1(2-1), partida disputându-se pe stadionul de atletism. Golurile grupării din Crîng au fost marcate de Dedu care şi-a trecut în cont o triplă(3;69;71) şi Ghiţă, acesta reuşind dubla(8;51) în timp ce pentru râmniceni a punctat Iacob(42). La final antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi însă şi de faptul că vremea frumoasă a permis disputarea meciului pe un teren cu iarbă.
,,A fost un antrenament util cu una dintre echipele bune ale judeţului însă din păcate este doar al doilea joc pe care l-am disputat pe iarbă. Sperăm ca în continuare sa fie tot aşa cald pentru a ne putea antrena tot pe acest teren(n.r.de la stadionul de atletism), să nu mai facem pe sintetic deoarece s-a observat o stare de oboseala la jucători. Referitor la lot, noi sperăm să-i ţinem pe toţi care sunt în momentul de faţă fiindcă, vedeţi ce se întâmplă în fotbalul românesc. Este urgie, am înţeles că şi Slobozia are probleme şi m-au sunat vreo şase jucători de acolo, că vor săvină la noi însă nu suntem în stare să-i plătim pe ai noştri”, a adăugat tehnicianul grupării din Crîng, Viorel Ion.
În partida cu F.C. Puieşti,Gloria Buzău a început în următoarea formulă:
Stoicescu-Iordache, Ghinea, Dăniţă, Amet, Cl. Dumitrescu, Marcu, Popescu, Dedu, Ghiţă, Pălimaru
Rezerve: Sîrbu, Vlaicu, Bobe, Răduca, Bălan
Echipa lui,,Vioară” ar putea disputa următorul amical, miercuri, tot pe terenul de la Stadionul de atletism, în compania unei alte reprezentante ale Ligii a IV-a, Voinţa Lanurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.